Άθληση : Sayious Motorsport Club / Adventure Park

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ / Off Road / Άθληση : Sayious Motorsport Club / Adventure Park

Στο Sayious Motorsport club επίκεντρο της ψυχαγωγίας είναι το μηχανοκίνητο, OFF ROAD CARTING ( Buggy σωληνώτα ) και ΑTV ( τετράτροχες μηχανές ) όπου συνδυάζεται η δράση με την εκδρομή και την ψυχαγωγία.

Απολαμβάνοντας τον περίπατο σας σε εκπληκτικές διαδρομές και φανταστικά μονοπάτια θα ζήσετε μια συνεχή περιπέτεια. Το Οff Road Safari είναι για τους λάτρεις της περιπέτειας και της υψηλής ανδρεναλίνης.

Η διαδρομή είναι κατά 95% OFF ROAD και είναι ενδιαφέρον όχι μόνο για νεαρούς αλλά και για ενήλικες και ιδιαίτερα για όλη την οικογένεια.

Σε όλη την διαδρομή υπάρχει οδηγός ασφαλείας ο οποίος καθοδηγεί και ελέγχει την διαδρομή. Υπάρχει συνεχής επικοινωνία με ασύρματους που σας παρέχονται κατά την εκκίνηση, καθώς κράνη και στολές προστασίας.

Η διαδρομή περνά ανάμεσα σε δασικά μονοπάτια για περίπου μία ώρα, συνεχίζει ενδιαφέρουσα ξενάγηση στο μεταλλείο της Ασγάτας για ολιγόλεπτο διάλειμμα όπου προσφέρονται δροσιστικά ποτά.

Στην συνέχεια η διαδρομή ακολουθεί πορεία προς το φράγμα της Καλαβασού και μετέπειτα στο μεταλλείο της Καλαβασού όπου γίνετε μια ενδιαφέρουσα ξενάγηση αναφορικά με την ιστορία του.

Η διαδρομή συνεχίζεται ανάμεσα σε αγροτικούς δρόμους, μονοπάτια και ακολουθά την κοίτη του ποταμού που βγάζει στα παραδοσιακά καφενεδάκια της γραφικής Ασγάτας. Ξεκούραση και γέυμα με παραδοσιακούς μεζέδες στη ταβέρνα του χωριού (φαγητό προαιρετικό).

Ακολουθώντας δρομολόγιο με υπέροχη θέα των γύρω βουνών, αγναντέυοντας την χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής, επιστρέφουμε στη βάση και πίσω στην καθημερινότητα.

Ώρες λειτουργίας: μόνο με ραντεβού.

Διεύθυνση: Περιοχή Ασγάτας, Λεμεσός
Τηλέφωνο: 99636183, 99534827 Ανδρέας & Πάμπος
Website: Sayious | Adventure Park

Σχετικά Άρθρα


Άθληση : Aphrodite Golf Club - Π...

Γήπεδο γκολφ με 18 τρύπες και μονοπάτια που ακολουθούν μια ευχάριστη διαδρομή μέσω λίμνες, χαρουπιές, ελιές και δίαυλους....


Άθληση : MCN Paintball Park

Το Paintball είναι μια ψυχαγωγική δραστηριότητα δημοφιλής σε πολλές χώρες, ένα παιχνίδι γεμάτο δράση. Το Paintball, στη...


Κατάδυση : Αγίων Αναργύρων στο ...

Υπέροχα καταγάλανα νερά, μια μοναδική εμπειρία για κατάδυση, εξερεύνιση στον υποβρύχιο πλούτο των Αγίων Αναργύρων στο Κάβο...


Άθληση : Rock 'N' Bowl - Λάρνακα

Υπερσύγχρονο κέντρο bowling στη Λάρνακα που έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει κάλλιστα επαγγελματίες του είδους καθώς και...