Φάρμα Γαϊδουριών - Απαισία

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ / Θεματικά Πάρκα / ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΕΜΕΣΟΥ / Φάρμα Γαϊδουριών - Απαισία
Το Γαϊδούρι, ήταν παλιά στην Κύπρο, απαραίτητο μεταφορικό μέσο, καθώς και μέσο εξυπηρέτησης για τις αγροτικές εργασίες. Σήμερα αποτελεί είδος προς εξαφάνιση και είναι προστατευόμενο.Η ευαισθησία μας προς τα παραδοσιακά και τόσο άκακα ζώα της Κύπρου, μας ώθησε να τα προστατέψουμε. Τα μαζέψαμε, τα περιποιηθήκαμε και τους παρέχουμε σωστές εγκαταστάσεις φροντίδας, διατροφής, υγείας και περιποίησης.

Με χαρά σας δίνουμε την ευκαιρία να μας επισκοπηθείτε στο χωριό Απαισιά, μέσα στην φύση 14 χιλιόμετρα από την πόλη της Λεμεσού, σε ένα όμορφο βουνό με φυσικές ομορφιές. Έτσι, μπορείτε να γνωρίσετε, και να χαρείτε τα γαϊδουράκια μας. Της περιοχής δεσπόζει το εκκλησάκι του Αποστόλου Ανδρέα. Με την άφιξη σας στο χωριό μας, σας προσφέρουμε δωρεάν φρέσκα φρούτα της περιοχής. Να περάσετε όμορφα την μέρα σας σένα δροσερό περιβάλλον, παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί και η Ρώσσικη εκκλησία που υπάρχει μέσα στο καταφύγιο, αυτή της Αγίας Ματρώνας της αόμματης. Μικρό, όμορφο και ιδιαίτερο εκκλησάκι που αξίζει κανείς να επισκεφθεί. .

Το κυριότερο όμως, μπορείτε να χαρείτε το οργανωμένο με δύο συνοδούς σαφάρι μας, στην γύρο περιοχή. Μπορείτε να επιλέξετε εσείς την απόσταση και διάρκεια της διαδρομής. Με την επίσκεψη σας στο χωριό Απαισιά, εκτός από το σαφάρι και τα γαϊδουράκια μας, στην διαδρομή μπορείτε να θαυμάσετε το μοναδικό αιωνόβιο δέντρο Τρέμυθο, πέραν των 1500 χρονών, στην πλατεία του χωριού, την ενετική στέρνα πέραν των 500 χρονών και τον παραδοσιακό ελίομυλο 100 χρονών. Επίσης, την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και τέλος την αρχαιολογική συλλογή, μέρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Ανοικτό 365 ημέρες το χρόνο μέχρι το βράδυ. 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Χωριό Απαισιά
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 99 822899

Σχετικά Άρθρα


Άθληση : Cosmic Bowling - Πάφος

Το Cosmic Bowling στην Κάτω Πάφο προσφέρει διασκέδαση και χαλάρωση. Μεγάλο και σύγχρονο κέντρο μπόουλινγκ στην Πάφο με 10...


'Αθληση : Daytona Raceway

Ευρωπαϊκών προδιαγραφών πίστα και οργάνωση προσφέρει στους οδηγούς εμπειρίες ανεβασμένης αδρεναλίνης μετατρέποντας το...


Άθληση : Cyprus Paintball - Lima...

Το Cyprus Paintball-Limassol θα το βρείτε ακολουθώντας τον δρόμο από τον κυκλικό κόμβο της Μέσα Γειτονιάς (3ος από...


Κατάδυση : Ναυάγιο Φάρσες ll

Ο μαγευτικός βυθός και ο υποθαλάσσιος πλούτος αλλά και η εξερεύνηση του ναυαγίου χαρίζουν αξέχαστες εμπειρίες και...