3+1 καλύτεροι κατασκηνωτικοί χώροι που συνδυάζουν παραλία!

BLOG / 3+1 καλύτεροι κατασκηνωτικοί χώροι που συνδυάζουν παραλία!
Ανοίγει ο καιρός σιγά-σιγά και ξυπνά και πάλι μέσα σου ο περιπετειώδης καλοκαιρινός εαυτός. Θέλεις να εξερευνήσεις και να γράψεις νέες αναμνήσεις με άρωμα καλοκαιριού.

Και κάπου εδώ έρχεται το αιώνιο δίλημμα: βουνό ή θάλασσα;

Από την μια θες να αρπάξεις το sleeping bag σου και να έρθεις σε επαφή με την μητέρα φύση, αλλά από την άλλη θες να απολαύσεις καφεδάκι, άμμο και άπλωμα στον ήλιο. Εμείς σε νιώθουμε και γι’ αυτό το ψάξαμε και σου προτείνουμε κατασκήνωση και δροσερές βουτιές στην παραλία μαζί!

Δες ποιοι είναι οι καλύτεροι κατασκηνωτικοί χώροι στο νησί που συνδυάζουν παραλία, ετοίμασε σκηνή και σαμπρέλα και έφυγες!

1. Το κάμπινγκ της Πόλης Χρυσοχούς, στην Πάφο

Polis-Chrysochous-Camping-site-(6).jpg

Το κάμπινγκ της Πόλης βρίσκεται 1 χλμ βορειοδυτικά της Πόλης κοντά στην παραλία. Συνδυάζει τα καταπράσινα δέντρα και το γαλάζιο της θάλασσας! Μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 200 σκηνές και τροχόσπιτα, και 700 άτομα.

Θα το βρεις ανοιχτό από τον Μάρτιο μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου. Είναι από τα πιο δημοφιλή κάμπινγκ spots που πολλοί τουρίστες και ντόπιοι επιλέγουν για να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης. Λίγο το χρώμα του πράσινου, λίγο οι θαλασσινές αποδράσεις, λίγο ο μεγάλος χώρος δημιουργούν μια αίσθηση ελευθερίας.

Αν εσύ και η παρέα σου αναζητάτε την ανάγκη για αλλαγή, τότε αυτό το μέρος είναι για εσάς. Α και τι καλύτερο το κρατήσαμε για το τέλος: στο σημείο έρχονται συχνά και τροχόσπιτα της περιοχής για να σας κάνουν να νιώσετε ότι παίζετε σε ταινία!

Τηλέφωνο: 26815080
 
2. Κατασκηνωτικός χώρος της Γεροσκήπου, "Ζήνων", στην Πάφο

Γεροσκηπου.jpg

Αυτός ο χώρος βρίσκεται 3km ανατολικά από το λιμανάκι της Πάφου, στην παραλία, δίπλα από την Τουριστική Παραλία Γεροσκήπου!

Είναι χωρητικότητας 95 τροχόσπιτων και αντίσκηνων και είναι ανοικτός για σένα από τον Απρίλιο μέχρι και τον  Οκτώβριο.

Αν αναζητάς ηρεμία και απομόνωση στην φύση, αλλά ταυτόχρονα θες να βρεθείς μέσα στον κόσμο και τον «πολιτισμό» σε λίγα μόλις λεπτά, μόλις βρήκες το αγαπημένο σου σημείο!

Τηλέφωνο: 99632229
 
 
3. Κατασκηνωτικός χώρος Ακτή του Κυβερνήτη, στην Λεμεσό

Ακτη-του-Κυβερνητη.jpg

 Αυτός ο πανέμορφος χώρος σου προσφέρει την δροσιά των καθαρών νερών της Ακτής του Κυβερνήτη και την ομορφιά του πράσινου τοπίου από τους λοφίσκους με χαμηλή, κυρίως, βλάστηση.

Το όλο τοπίο παρουσιάζει μικρούς αμμουδερούς ορμίσκους μεταξύ κατακόρυφων γκρεμών από κρητίδες!

Διαθέτει όλες τις ανέσεις ενός πλήρους κατασκηνωτικού χώρου με χωρητικότητα 360 αντίσκηνων και τροχόσπιτων.

Αν αναζητάς μια καλοκαιρινή όαση για να στήσεις το αντίσκηνό σου με το κύμα να σου φιλάει τα πόδια, εδώ είσαι!

Τηλέφωνο: 25632878
 
 
 
4. Κατασκηνωτικός χώρος Φεγγάρι, στον Κόλπο Κοραλλίων, στην Πέγεια της Πάφου

feggari-kolpos-koralliwn.jpg

Ο μαγικός αυτός χώρος, όπως υποδηλώνει άλλωστε και το όνομά του, βρίσκεται 16km βορειοδυτικά της Πάφου κοντά στον Κόλπο των Κοραλλίων.

Πώς σου φαίνεται η ιδέα να στήσεις τη σκηνή σου κάτω από το φεγγάρι και τα αστέρια του κατασκηνωτικού χώρου Φεγγάρι στην καρδιά του Κόλπων των Κοραλλίων; Απλά μαγικό!

Ο χώρος αυτός λειτουργεί ολόχρονα και έχει χωρητικότητα για 47 σκηνές και τροχόσπιτα.

Μάθε, ακόμα, ότι ο συγκεκριμένος κατασκηνωτικός χώρος είναι τόσο καλά οργανωμένος που εκεί θα βρεις τουαλέτα, ντους, ζεστό νερό, ψησταριά, μικρή κουζίνα, ηλεκτρικό ρεύμα, μπαρ, εστιατόριο, ακόμα και wi-fi! 

Κατασκήνωση και θάλασσα με μια δόση άνεσης. Ακόμα το σκέφτεσαι;

Τηλέφωνο: 26621534
 

Σχετικά Άρθρα


Κρυμμένες εκκλησίες σε σπήλαια τ...

Θαυμάστε μερικά από τα πιο γραφικά εκκλησάκια, κάποια γνωστά και άλλα σχεδόν άγνωστα, που είναι κρυμμένα μέσα σε σπηλιές...


Τα Σαββατοκύριακα πάμε Φεστιβάλ

Για εσάς που τα Σαββατοκύριακα σας είναι πολύ πολύτιμα και θέλετε να τα περάσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο...


Καλοκαίρι στην Ευρώπη - 8 οικονο...

''Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν'' γι' αυτό καιρός είναι να ξεκινήσουμε την αναζήτηση των καλοκαιρινών...