Όταν ο Άγιος Βαλεντίνος κάνει check in στα πιο ρομαντικά, χουχουλιάρικα hotspots στην Κύπρο!

BLOG / Όταν ο Άγιος Βαλεντίνος κάνει check in στα πιο ρομαντικά, χουχουλιάρικα hotspots στην Κύπρο!
Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει...Βαλεντίνο θα θυμίσει συμπληρώνουμε εμείς, αφού με τον ερχομό του 2ου μήνα της νέας χρονιάς, τα καταστήματα, τα εστιατόρια και φυσικά οι καφετέριες και τα μπαράκια έχουν ήδη γεμίσει με κόκκινες καρδούλες, μπαλόνια, λούτρινα αρκουδάκια και μυρωδάτα κεριά, όλα πανέτοιμα για να γιορτάσουν την μέρα των ερωτευμένων μαζί σου!

Και αν ακόμα αναρωτιέσαι που θα πας στις 14 του μήνα, σου βρήκαμε τα καλύτερα.

Διάλεξε και αφέσου στην ρομαντική ατμόσφαιρα και την παρέα του άλλου σου μισού, για την πιο ερωτική μέρα του χρόνου!

Αν βρίσκεσαι στην Λεμεσό, οργάνωσε μια ρομαντική βραδιά με το αμόρε σου, που να περιλαμβάνει φυσικά τα  απολύτως απαραίτητα: φαγητό και ποτό!

Επέλεξε να κυκλοφορήσετε κάπου στη Μαρίνα, όπου μετά από ένα ρομαντικό περίπατο δίπλα στη θάλασσα υπό το γνωστό μπλε LED φως, θα καταλήξετε στο πανέμορφο Έψιλον (25051393) απολαμβάνοντας το εξαιρετικό σούσι.

epsilon-3.jpg

epsilon-2.jpg

Η συνέχεια της βραδιάς περιλαμβάνει κοκτέιλ, που μπορείτε να απολαύσετε στο Gin Fish (25354200) αγναντεύοντας την σκοτεινή θάλασσα αφ' υψηλού.

gin-fish-1.jpg

gin-fish-2-(1).jpg

Αν πάλι, προτιμάς κάτι στο κέντρο της πόλης, σου προτείνω να επισκεφτείτε το Frankie's Social (25354101) για περίτεχνα κοκτέιλ και σαγηνευτική ατμόσφαιρα. Αν, ακόμα, θα ήθελες να κινηθείς στον παραλιακό υπάρχει πάντα το φινετσάτο Do Wine & Dine (25025555, 25020056) στη διάθεσή σου.

frankies-social-1.png

do-wine-3.jpg

Φυσικά, ο ρομαντισμός που αποπνέει η νύχτα των ερωτευμένων, δένει θεσπέσια με την πιο vintage ατμόσφαιρα της παλιάς πόλης. Έτσι, μετά από μια βόλτα χέρι χέρι στα γραφικά στενάκια, μπορείτε να απολαύσετε τέλεια κοκτέιλ, μουσικούλα και εναλλακτικά στο Μαντάμ (25364218).

mantam-1.jpg


Αν, από την άλλη, ανήκεις στους ερωτευμένους Λαρνακείς ή απλά σχεδιάζεις μια όμορφη απόδραση για δύο στην πόλη του Ζήνωνα, σου προτείνω το Ammos (24828844) για διεθνή/μεσογειακή κουζίνα στο Μακένζι.ammos-1.jpg

Στη συνέχεια, μπορείς να πάρεις το ταίρι σου για κοκτέιλ στο αγαπημένο Old Market (99517699) ή στο ατμοσφαιρικό Blok (97645830), το cocktail bar στην Κλεάνθη Καλογερά στην παλιά Σκάλα.

old-market-3.jpg

blok-12.jpg

Σε περίπτωση που θα γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο στην πρωτεύουσα, κινηθείτε προς ρομαντικό στυλ με το γαλλικό bistro L'Atelier (22262369) για υψηλής ποιότητας πιάτα και κρασί.

atelier-2.jpg

Μην διστάσεις να πάρεις τον Βαλεντίνο ή την Βαλεντίνα σου για μια δοκιμή στις νέες αφίξεις της πόλης, όπως το Skinny Fox (22256070), και φυσικά την ολοκαίνουργια άφιξη της Στασικράτους το Forty Two (70088042).

skinny-fox-13.jpg

fortytwo-3.jpg

Τέλος, αν σχεδιάζεις την έξοδό σας στην Πάφο, θα πάτε σίγουρα στο Κουτουρού (26952953) για μαμαδίστικο φαγητό! Έπειτα, θα γλυκάνεις το άλλο σου μισό στο χαριτωμένο μαγαζάκι Let them eat cake (99313151, 26221462), και θα συνοδεύσετε το ποτό σας στο Noir (99539440, 26220737) με εκλεπτυσμένα tapas.

koutourou-10.jpg

let-them-eat-cake-8.jpg

noir-3.jpg

Όσο για σένα που δηλώνεις φανατικά Anti-Valentine's, μπακούρι ή μη, ή απλά σου φαίνεται παγερά αδιάφορη η εν λόγω γιορτή, σου έχω δύο λέξεις: Galentine's Day (για τις κυρίες- gals) & Gents' Day (για τους κύριους - gents).

Γιόρτασε λοιπόν την ημέρας της αγάπης ακριβώς με τους πιο πάνω τρόπους αντικαθιστώντας το ταίρι σου με... τις φίλες ή τους φίλους σου που άλλωστε αγαπάς τόσο!

Εμείς σου ευχόμαστε Happy Valentine's...όπως και αν επιλέξεις να το γιορτάσεις!

Σχετικά Άρθρα


Γραφικά χωριά της Κύπρου

Όπου και να επιλέξεις να πας για την απόδραση σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα χωριουδάκια αυτά δεν θα σε απογοητεύσουν!


Οι 10 Καλύτερες Φωτογραφίες της ...

Εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν ταυτόχρονα με δέος το θαυμάσιο φαινόμενο της ηλιακής έκλειψης. Εμείς σου μαζέψαμε...


6 ιδιαίτερα μουσεία που πρέπει ν...

Eντοπίσαμε και συγκεντρώσαμε 6 μουσεία "κρυμμένα" σε πόλεις, χωριά και κοινότητες της Κύπρου, που αξίζει να επισκεφτείς...


2 Πανέμορφοι Κατασκηνωτικοί χώρο...

Όταν ακούς κατασκήνωση μήπως φαντάζεσαι μια καταπράσινη όαση χαμένη στο δάσος; Έναν απομονωμένο χώρο, μέσα στα δέντρα όπου...