Το συγκρότημα έχει κτιστεί αρχικά το 1912 και ανακαινίσθηκε το 2006.

Η όλη ανακαίνιση έχει δώσει μια διαφορετική νότα στη διαμόρφωση και διακόσμηση του κτηρίου, συνδυάζοντας θαυμάσια την παράδοση με τις μοντέρνες ανέσεις.

Το συγκρότημα αποτελείται από δύο ξεχωριστά σπίτια και ένα μικρό συμπαθητικό στούντιο ιδανικό για δύο.

Τα σπίτια αποτελούνται από ένα μεγάλο καθιστικό, τζάκι, κουζίνα, εσωτερική αυλή, υπνοδωμάτια και τα μπάνια.

Στο καθιστικό θα δεις και έναν πανέμορφο κτιστό καναπέ, που θυμίζει παλιές καλές εποχές.

Την εσωτερική αυλή διακοσμούν το κλήμα που προσφέρει την δροσιά του τα καλοκαίρια, βουκεμβίλια, και διάφορα μυρωδάτα λουλούδια εποχής. Στην αυλή θα περάσεις σίγουρα αλησμόνητες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, παρέα με το καφεδάκι σου και ένα καλό βιβλίο.

Το στούντιο δεν στερείται σε τίποτα από τις ανέσεις και τον εξοπλισμό που προσφέρει το σπίτι. Τα υπνοδωμάτια είναι όμορφα διακοσμημένα με όμορφα έπιπλα και διάφορα χειροποίητα αντικείμενα.

Κοντά στο συγκρότημα βρίσκονται δυο μοναδικά μονοπάτια της φύσης. Το ένα θα σε οδηγήσει στην εκκλησία της Παναγίας της Γαλακτούσας και το άλλο σε μια μυστηριώδη σπηλιά με θαυμάσιους σταλακτίτες.

3 km μακριά υπάρχει επίσης ένας εκδρομικός χώρος, όπου μπορείς να απολαύσεις το γεύμα σου με οικογένεια ή φίλους καταμεσής της φύσης.

Και επειδή Κυπριακή παράδοση δίχως παραδοσιακό φαγητό δεν γίνεται, στα γύρω χωριά μπορείς να βρεις διάφορες παραδοσιακές ταβέρνες που θα κορέσουν την πείνα σου με λαχταριστούς μεζέδες.

Στην περιοχή, ακόμα, υπάρχουν διασκορπισμένα αρκετά γραφικά εκκλησάκια όπως αυτό του Aγίου Μάμα του 15ου αιώνα, του Αγίου Επιφανείου και το νεοσύστατο μοναστήρι της Παναγιάς της Αμιρούς. Όλα και το καθένα ξεχωριστά αποτελούν ιδανικές μικρές εξορμήσεις που θα χορτάσουν το μάτι με ομορφιά!

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Διεύθυνση
Apsiou Village, Apsiou 3076
Τηλέφωνο: 99 649331

FacebookBlue Cottages
Για Κρατήσεις εδώ!

Σχετικά Άρθρα


Vasilikos Houses

Το αγροτουριστικό συγκρότημα Vasilikos Houses στην Τόχνη, αποτελείται από σπίτια διασκοπρισμένα σε διάφορα σημεία του...


Κατασκηνωτικός Χώρος Σταυρός της...

Ο κατασκηνωτικός χώρος στο Σταυρό της Ψώκας βρίσκεται σε υψόμετρο 900m στην καρδιά του δάσους Πάφου, το μεγαλύτερο σε...


Almyra Hotel

Το ξενοδοχείο Almyra είναι ένα κομψότατο πεντάστερο ξενοδοχείο και μια ξεχωριστή επιλογή για όσους αναζητούν διακοπές...


Κατασκηνωτικός Χώρος Τροόδους

Μέσα στο καταπράσινο δάσος του Τροόδους και σε υψόμετρο 1600m βρίσκεται ο ομώνυμος κατασκηνωτικός χώρος, πνιγμένος στα...