Βρίσκεται στο κτήριο Pearl της Λεμεσού, και όχι τυχαία αφού πρόκριται για ένα πραγματικό μαργαριτάρι του παραλιακού. 

Όλοι αγαπάμε το καλό κρασί, ειδικά όταν συνοδεύεται και από καλό φαγητό.

Αν ψάχνεις κάτι τέτοιο, τότε ψάχνεις το Do Wine & Dine, το οποίο ήρθε να ταρακουνήσει τα νερά στον τομέα των Wine Bars της Λεμεσού.

Μέλος του επιτυχημένου ομίλου εστιατορίων Uptown Square, δεν μπορούσε παρά να ακολουθήσει την επιτυχία και των υπόλοιπων μελών, όντας ένας χώρος πραγματικά επικεντρωμένος στο κρασί.

Στο κελάρι τους θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία κρασιών από ολόκληρο τον οινικό κόσμο, που αριθμεί περισσότερες από 300 διαφορετικές ετικέτες. Κρασιά από Κύπρο, Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Αφρική, Αμερική, Χιλή και τόσες άλλες χώρες παρελαύνουν στο wine list που έχεις στα χέρια σου. Και το καλύτερο; Το Do Wine & Dine σου προσφέρει μια τεράστια ποικιλία κρασιών που σερβίρονται με το ποτήρι, αφού διαθέτει τέσσερις μηχανές με άζωτο.

Και αν αναρωτιέσαι για τον χώρο, ένα έχω να σου πω: άψογος. Ψηλά τραπεζάκια με αναπαυτικές καρέκλες σου επιτρέπουν να καθίσεις εκεί με τις ώρες. Το décor λιτό και πανέμορφο.

Προχωρώντας στο...κυρίως πιάτο, στο ‘Do’ θα λατρέψεις και το φαγητό. Στο πλούσιο μενού του περιλαμβάνει αρκετά μεγάλη ποικιλία από θαλασσινά, κρεατικά (πουλερικά, κυνήγι μέχρι στέικ), ζυμαρικά αλλά και ελαφριά εδέσματα, όπως δροσερές σαλάτες και platters αλλαντικών και τυριών.

Οι γεύσεις, ο χώρος και η εξυπηρέτησή του θα σε κάνουν σίγουρα να πεις...I "Do"!

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Διεύθυνση
50E Λεωφόρος Αμαθούντας, Pearl Building, 4532 Λεμεσός
Τηλέφωνο25 020056
FacebookDo Wine & Dine
Websitewww.dowinebar.com

Σχετικά Άρθρα


Τα Μπάνια

"Τα Μπάνια" είναι ένα εξαιρετικό all day καφέ, εστιατόριο και μπαράκι στην κάτω Πάφο.


Blue Apple

Το Blue Apple μπορεί κάλλιστα να ειπωθεί οτι συνδυάζει οτιδήποτε μπορεί να ζητήσει κανείς σε μια καφετέρια, εστιατόριο ή...


The Steak House

Όλοι περιμέναμε πότε θα έρθει και στην πόλη μας ένα εστιατόριο που να μπορεί να φτιάξει την πιο τέλεια μπριζόλα. Και...


Νεφέλη Μουσική Ταβέρνα

Μια όμορφη, λιτή και ευχάριστη Κυπριακή μουσική ταβέρνα για καταπληκτικό φαγητό, ζεστό περιβάλλον με άφθονο γλέντι και...