Ένα εξαιρετικό Ασιατικό εστιατόριο στο ξενοδοχείο Napa Plaza στο κέντρο της Αγίας Νάπας με σποδαίους σεφ, θεσπέσιο φαγητό και φανταστική ατμόσφαιρα.

Βρίσκεται στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της περιοχής, έχει εδραιωθεί και προτιμάται κυρίως από τουρίστες, αλλά και ντόπιους.

Θεωρείται από τα καλύτερα της Αγίας Νάπας καθώς και ολόκληρου του νησιού. Είναι μια σπουδαία επιλογή για νόστιμο γαστρονομικό φαγητό που θα σε ταξιδέψει γευστικά και ατμοσφαιρικά στην Ασία.

Μοντέρνος και σύχρονος σχεδιασμός, με φόντο λευκού χρωματισμού, άνετο με ιδανική επίπλωση του χώρου για να μπορέσεις να απολαύσεις αυθεντική Ιαπωνική και Ασιατική κουζίνα που θα σου μείνει αξέχαστη. 

Στο καταπληκτικό μενού του θα βρεις κυρίως sushi, διάφορα είδη από maki rolls, nagiri, sashimi, επιλογές από εξωτικές δροσερές σαλάτες και άλλες διάφορες νοστιμιές.

Πιο συγκερκριμένα, το μενού περιλαμβάνει ωραιότατα μύδια, τέσσερις επιλογές από πολύχρωμες σαλάτες, οχτώ επιλογές maki rolls (π.χ avocado maki, spicy tuna rolls), κρύο φρέσκο sashimi, nagiri (salmon-shake, seabass suzuki κ.ά), temaki (california temaki) και signature maki (rainbow rolls, salmon and shrimp rolls, tmpura rolls κ.ά).

Οι ώρες λειτουργίας του Wasabι Sushi Bar είναι κατά την διάρκεια όλης της εβδομάδας από τις 17:00 το απόγευμα μέχρι τις 23:00 το βράδυ.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλέφωνο
23816555
Διεύθυνση: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 12, Αγία Νάπα
Facebook
Wasabi Sushi Bar

Σχετικά Άρθρα


Marina Roof Bar

Το Marina Roof Bar είναι σήμα κατατεθέν της Μαρίνας Λεμεσου για χαλάρωση και ποτό.


Ο Τεμπέλης

Ο Τεμπέλης, καταφτάνει ως το νέο παραδοσιακό καφενείο που θα σε κάνει αμέσως να ταυτιστείς, αφού αποπνέει μια οικειότητα...


Imperial Chinese Paphos

Imperial Chinese Paphos, ένα από τα καλύτερα κινέζικα εστιατόρια της Πάφου, αλλά και της Κύπρου ολόλκηρης.


Skinny Fox

Μία νέα διεθνής γευστική άφιξη έχουμε την χαρά να συγκαταλέγουμε στα hot spots της πρωτεύουσας στον τομέα της εστίασης το...