Το πρώτο εστιατόριο PAUL στην Κύπρο άνοιξε επίσημα στη Λευκωσία φέρνοντας ένα αέρα Γαλλίας στην καρδιά της Κυπριακής πρωτεύουσας.

Το PAUL που μετρά πέραν των 125 χρόνων λειτουργίας σε ολόκληρο τον κόσμο, προσγειώθηκε πρόσφατα στο κέντρο της Λευκωσίας σε έναν πανέμορφο χώρο με γαλλικούς τόνους, που χαρακτηρίζουν την μακρά ιστορία του.

Το εστιατόριο είναι χωρητικότητας 250 ατόμων, και διαθέτει take away μπαρ, στο οποίο θα βρεις ανάμεσα σε άλλα, φρέσκα λαχταριστά ψωμιά που ζυμώνονται καθημερινά από καταρτισμένους αρτοποιούς και 34 διαφορετικά είδη γαλλικών γλυκών από ζαχαροπλάστες της Γαλλικής κουζίνας.

Τα γευστικά καλούδια μπορείς να τα συνοδέψεις με έναν καφέ Lavazza, το φημισμένο χαρμάνι που φτιάχνεται αποκλειστικά για τα PAUL. 

Με κάτι τέτοια, το PAUL κατέκτησε ήδη ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μας για λαχταριστό πρόγευμα και brunch, εφόσον είναι πλέον γνωστό ότι τα PAUL προσφέρουν ένα από τα πλουσιότερα και εύγεστα προγεύματα σε ολόκληρο το κόσμο.

Το καφεστιατόριο αναμένεται να γίνει στέκι για τους λάτρεις της Γαλλικής κουζίνας και όχι μόνο, αφού εδώ μπορείς να δοκιμάσεις γεύσεις, οι οποίες παρουσιάζονται σε πέραν από 450 σημεία σε όλη τη Γαλλία και σε άλλες 27 χώρες, στο κέντρο της Λευκωσίας!

Διεύθυνση: Ζήνας Κάνθερ 11, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22 029377
Facebookhttps://www.facebook.com/PAUL1889.Cyprus/

Σχετικά Άρθρα


Pitta Fan's

Ένα πανέμορφο και κουκλίστικο σουβλακερί με απέραντες νοστιμιές στο κέντρο της Πάφου.


Omikron Brunch

Το απόλυτο breakfast and brunch spot στην πανέμορφη περιοχή της παλιάς Πάφου είναι το Omikron Brunch.


Buffalo Wings & Rings

Είναι γνωστό για τα φανταστικά μπέργκερ και τις θαυμάσιες φτερούγες του.


Skinny Fox

Μία νέα διεθνής γευστική άφιξη έχουμε την χαρά να συγκαταλέγουμε στα hot spots της πρωτεύουσας στον τομέα της εστίασης το...