Νεφέλη Μουσική Ταβέρνα

Μια όμορφη, λιτή και ευχάριστη Κυπριακή μουσική ταβέρνα για καταπληκτικό φαγητό, ζεστό περιβάλλον, με άφθονο γλέντι και ποτό την οποία θα βρεις σε ένα γραφικό παλιό αρχοντικό στο κέντρο της παλιάς Λεμεσού κοντά στην Καθολική. 

Στην ταβέρνα μαγειρεύονται πεντανόστιμα φαγητά Ελληνικής και Κυπριακής κουζίνας με εκλεκτούς παραδοσιακούς μεζέδες, που σίγουρα θα απολαύσεις στο έπακρο. 

Μαζί με την ζωντανή υπόκρουση διαλεκτής ρεμπέτικης και λαϊκής μουσικής, το ταξίδι γεύσεων και Κυπριακής κουλτούρας, αλλά και συνάμα η άψογη και φιλόξενη εξυπηρέτηση απο τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό, θα σε αφήσουν απόλυτα ευχαριστημένο.

Η εκλεκτή ταβέρνα της Νεφέλης είναι ανοικτή Δευτέρα μέχρι Σάββατο από τις 19:00 το απόγευμα ως και τις 02:00 τα ξημερώματα.


Τηλέφωνο: 25360700
Διεύθυνση: Αργυρού Δρουσιώτη 3, Καθολική, Λεμεσός
FacebookMousiki Taverna Nefeli

Σχετικά Άρθρα


Ο Τεμπέλης

Ο Τεμπέλης, καταφτάνει ως το νέο παραδοσιακό καφενείο που θα σε κάνει αμέσως να ταυτιστείς, αφού αποπνέει μια οικειότητα...


Let Them Eat Cake

Ένα από τα πιο αγαπημένα και γουστόζικα μέρη στο κέντρο της Πάφου, ένα café-bistro που αποτελεί την πιο γλυκιά ανακάλυψη!


Almar Seafood Bar

Ένα φανταστικό μπαρ-εστιατόριο με εξαιρετικές συστάσεις για το καταπληκτικό γαστρονομικό φαγητό, την απίστευτη ατμόσφαιρα...


Papillon

Το αδερφάκι του Otto Dieci μπήκε στο χάρτη της παφίτικης διασκέδασης και έκανε αίσθηση.