Αγροτουριστικό Κατάλυμα Άγιος Ανδρόνικος

ΔΙΑΜΟΝΗ / ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ / ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΡΟΟΔΟΥΣ / Αγροτουριστικό Κατάλυμα Άγιος Ανδρόνικος
Το τριώροφο αυτό συγκρότημα θα το συναντήσεις δίπλα στο εκκλησάκι του Αγίου Ανδρονίκου, πνιγμένο μέσα σε ένα μαγευτικό, καταπράσινο τοπίο.

Η θέα της κοιλάδας από τα δωμάτια, τις βεράντες και τα μπαλκόνια είναι απλά απίστευτη και σου εγγυώμαι ότι δεν θα μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από αυτήν για ώρες! Απόλαυσε το καφεδάκι σου το πρωί μπαλκονάτα, με το πράσινο να απλώνεται στα πόδια σου και τις μυρωδιές και τους ήχους της φύσης να σε πλημμυρίζουν με ηρεμία και γαλήνη.

Και σαν να μην έφτανε αυτό για την πλήρη εμπειρία ξεκούρασης, το συγκρότημα μπορεί να σου παρέχει θειούχο νερό για να απολαύσεις τα ιαματικά σου λουτρά κατόπιν ζήτησης!

Το οίκημα διαθέτει 4 Διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου, που το καθένα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα, και 2 διαμερίσματα τύπου στούντιο, που το καθένα φιλοξενεί μέχρι 3 άτομα.

Σε όλα υπάρχει κλιματισμός και θέρμανση, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, Microwave, τηλεόραση και DVD σε περίπτωση που θες να προσθέσεις στο μενού και την αγαπημένη σου ταινία!

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Διεύθυνση
Αγίου Ανδρονίκου 11, 2862 Καλοπαναγιώτης
Τηλέφωνo: 99 646151
Facebook: Ayios Andronikos Agrotourism House
Website: 
www.ayiosandronikoshouse.com
Για Κρατήσεις εδώ!
 

Σχετικά Άρθρα


Το Σπίτι του Κοντογιάννη

Το σπίτι του Κοντογίαννη είναι ένα παραδοσιακό πετρόχτιστο σπίτι στο χωριό Καλαβασός.


Το Σπίτι του Βασιλόπουλου

Το σπίτι του Βασιλόπουλου βρίσκεται από το 1823 στους ανατολικούς λόφους του χωριού Τόχνη και αποτελεί και αυτό μέρος μιας...


Azia Resort & Spa

Το Azia Resort & Spa είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην παραλία της Πάφου, με εξαιρετικές υπηρεσίες και εγκαταστάσεις...


Το Σπίτι του Πίσκοπου

Το Σπίτι του Πίσκοπου βρίσκεται σε ένα λόφο με απότομη κλίση, που δίνει μια μοναδική θέα της κοιλάδας του ποταμού Έζουσα...